Turva-alustat

Turva-alustojen tarkoitus on ehkäistä kaatumisten ja putoamisten aiheuttamia loukkaantumisia. Alustat vastaavat EN 1176-1 turvanormin vaatimuksia, kun alustat valitaan oikein putoamiskorkeuden mukaan. Kiinteät turva-alustat vaativat alleen tasaisen, kantavan ja vettä läpäisevän pinnan. Eri värivaihtoehdoilla voit luoda suunnittelemastasi leikkipaikasta todella värikkään kokonaisuuden maan tasalta kiipeilytelineen huipulle. 

Softex® turvalaatta

Softex® turvalaatta on erittäin kustannustehokas alustaratkaisu nopean ja helpon asennettavuutensa vuoksi. Se voidaan helposti leikata ja sovittaa esim. leikkivälineen tukijalkojen ympärille. Turvalaatoilla on helppo tehdä hyvinkin erilaisia visuaalisia ratkaisuja, sillä värivalikoima on kattava. Lisäksi mallistossa on laattoja eri teemakuvioinnein. 

Turvalaatat koostuvat värillisistä kumirakeista, jotka liimataan toisiinsa säänkestävällä liimalla. Softex turvalaatat valmistetaan pääosin kierrätysmateriaalista ja ne voidaan edelleen kierrättää. Laatan koko on 500 x 500 mm, laatan vahvuus vaihtelee maksimiputoamiskorkeuksien mukaan.
Pyydä tarjous

Klikkaa kuva suuremmaksi. 

Softex® hiekkatekonurmi

Softex® hiekkatekonurmi on turvallinen, kestävä ja nopean kuivumisensa ansiosta erittäin käytännöllinen ratkaisu isojen, yhtenäisten ja saumattomien pintojen luomiseen niin leikkialueella kuin lähiliikuntapaikoillakin. Hiekkatekonurmen ja joustokerroksen/-alustan avulla voidaan luoda kustannustehokkaasti erillisiä iskuja vaimentavia alustoja.

Hiekkatekonurmella on alustana jo itsessään leikkiarvoa sen pehmeyden ansiosta. Se on näyttävä, helppo asentaa ja se on kierrätyskelpoinen. 
Pyydä tarjous

Klikkaa kuva suuremmaksi. 

Softex® valettava turva-alusta

Softex® valettava turva-alusta on kumirouheesta ja polyuretaanisideaineesta valmistettu seos, josta saadaan luistamaton, saumaton ja huokoinen alusta leikkialueille, urheilukenttien reuna-alueille ja erilaisille poluille. Se koostuu kahdesta kerroksesta: alimmaisesta kierrätyskumirouheesta valmistetusta joustokerroksesta ja läpivärjätystä EPDM-pintakerroksesta. Tuote on erittäin kestävä, eikä se vaadi säännöllistä kunnossapitoa.
Pyydä tarjous

Klikkaa kuva suuremmaksi. 

Softex™ hake

Softex™ hake on lunnonmukainen ja pölyämätön, allergiaystävällinen turva-alusta. Se sopii moneen ympäristöön kerrostalojen pihoilta lenkkipolkujen varsille ja liikuntavälineiden yhteyteen. Hake on helppohuoltoinen, kaunis ja ekologinen alustavaihtoehto. Se ei kulkeudu leikkipihoilta vaatteiden mukana sisätiloihin, eikä kuluta välinettä hiekkapohjaisen alustan tavoin. Softex hakkeen elinikä on vuosia ja elinkaaren lopussa sen kierrättäminen on helppoa ja edullista.

Softex™ hake on testattu EN-1176 mukaan ja valmistettu kotimaisesta männystä!

Hakekerroksen tarve määräytyy putoamiskorkeuden mukaan seuraavasti:
• Putoamiskorkeus 100-200 cm, hakekerros vähintään 30 cm = 0,3m3/1m2
• Putoamiskorkeus 200-300 cm, hakekerros vähintään 40 cm = 0,4 m3/1m2
Pyydä tarjous

Tilaa uutiskirjeemme