Tuotteet

Carouselin edulliset tuotteet ovat kestäviä ja turvallisia käyttää.

 • Leikkipaikkavälineet täyttävät Euroopassa voimassa olevan EN1176 –turvanormiston vaatimukset.
 • Carouselin mallisto on selkeää, kotimaista muotoilua, ja suunniteltu kestämään raisuakin menoa.
 • Tuotteet sopivat moniin erilaisiin kohteisiin taloyhtiöiden pihoista päiväkoteihin, kouluihin ja julkisiin puistoihin.
 • Hinnaltaan edulliset tuotteet ovat suomalaista laatua.
 • Nopea toimitus varmistaa, että leikki- ja liikunta-alueesi valmistuu nopeasti.

Carousel malliston modulaaristen leikkivälineiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota ekologisiin ja laadukkaisiin ratkaisuihin. Yksi merkittävä osa tuotteen ekologisuutta on valmistusprosessissa syntyvän materiaali- ja energiahukan minimoiminen. Optimaaliseen materiaalinkäyttöön panostettiin erityisen paljon ja tuotteen perusmoduulin mitoitusta ja muotoa hiottiin lopulliseen muotoonsa lukuisten prototyyppien ja käyttäjätestien kautta. 

Malliston leikkivälineet perustuvat kolmiorakenteiseen perusmoduuliin, joka skaalautuu yhden lattiamoduulin tuotteista aina malliston suurimpaan motoriikkarataan asti. Geometrisesti kolmio on hyvä rakenteellisen jäykkyytensä ansiosta.

 

Modulaarinen rakenne on hyvä myös huollettavuuden näkökulmasta, koska rakenne mahdollistaa pientenkin osakokonaisuuksien vaihdettavuuden. Hyvä huollettavuus ja osien vaihdettavuus auttavat pitämään elinkaarikustannukset matalina ja tuotteen hyvässä kunnossa koko elinkaaren ajan. 

Tuotteiden pitkä elinkaari on mahdollinen harkittujen yksityiskohtien ansiosta. Tuotteiden perusraaka-aine on painekyllästetty ja maalattu mäntyliimapuu. Painekyllästys suojaa materiaalin myös sisältä, jolloin pienet pintavauriot eivät aiheuta puun lahoamista ajan saatossa. Puurunko on myös nostettu maan pinnan yläpuolelle teräsjaloin, jolloin maasta nouseva kosteus ei imeydy puuhun. Lattiapinnat ovat kestävää korkeapainelaminaattia ja ne suojaavat myös lattioiden kynnyspinnat.

Tuotteisiin on valittu sekä klassisia ajan saatossa testattuja leikkitoiminteita että muutamia uuden tyyppisiä toiminteita. Osa tuotteista on motorisesti vaativampia, joten mielenkiintoisia välineitä löytyy kaiken ikäisille lapsille. 

Leikkivälineet

Leikkivälineet

Leikkivälineiden perusmallisto sopii taloyhtiöiden, päiväkotien ja koulujen pihoille. Leikkivälineet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa kymmenien vuosien kokemuksella. Malliston tuotteet ovat edullisia ja täyttävät EN1176 -turvastandardin vaatimukset. Puu on materiaalina ympäristöystävällinen valinta.

Näytä kaikki leikkivälineet
Puistokalusteet

Puistokalusteet

Kotimainen puistokalustemallisto noudattelee perinteistä muotoilua. Malliston tuotteet sopivat monipuolisesti eri kiinteistöjen pihoille. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa laadukkaista, kestävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Näytä kaikki puistokalusteet
Liikuntavälineet

Liikuntavälineet

Modernit ja kotimaiset liikuntavälineet on suunniteltu niin, että erikokoiset ihmiset pystyvät jokaisella välineellä harjoittamaan kehoaan monipuolisesti. Carousel-malliston liikunta- ja kuntoiluvälineet sopivat tuki- ja liikuntaelinten, tasapainon, liikkuvuuden, ryhdin ja liikehallinnan harjoitteluun. Liikuntavälinevalikoimaan kuuluu myös palloiluareena, johon on mahdollista hankkia kattavasti lisävarusteita.

Näytä kaikki liikuntavälineet
Turva-alustat

Turva-alustat

Carouselin mallistosta löydät monipuoliset turva-alustavaihtoehdot. Alustat vastaavat EN 1176-1 turvanormin vaatimuksia, kun alustat valitaan oikein putoamiskorkeuden mukaan.

Näytä kaikki turva-alustat

Materiaalit

Kaikki Carouselin tuotteet on valmistettu laadukkaista, kestävistä materiaaleista.

 • Leikkivälinemalliston pääraaka-aineena käytetty mänty on sekä taloudellisesti että ekologisesti kestävä materiaali. 
 • Liikuntavälineiden päämateriaalina käytetty ruostumaton teräs on erittäin kestävä materiaali ja sopii kovaankin käyttöön. 
 • Puistokalusteiden materiaaleina käytetyt mänty ja teräs antavat tuotteille pitkän eliniän. 
Tutustu materiaaleihin

Takuu- ja toimitusehdot

Carouselin leikki, liikunta- ja puistokalusteet toimitetaan osina ja elementteinä. Tuotteiden mukana toimitetaan myös:

 • lähetyslistat
 • asennusohjeet
 • tarkastus- ja huolto-ohjeet
Tutustu takuu- ja toimitusehtoihin

Tilaa uutiskirjeemme