Yhteistyökumppanimme PlayCare tarjoaa kattavan valikoiman palveluita leikki- ja liikunta-alueille. 

www.playcare.fi

Asennus

PlayCare® Asennuspalvelu huolehtii puolestasi kaikkien leikki- ja liikuntavälineiden sekä kalusteiden asennustöistä. PlayCare asentaa sekä yksittäisen välineen että laajan kokonaisuuden. Kattava asennuspalvelu hoitaa tarvittavat maatyöt, välineiden kasaukset ja asennukset, turva-alustat, alueen viimeistelyn, käyttöönottotarkastuksen ja koko projektin hallinnoinnin. Koulutetut asentajat huolehtivat siitä, että leikki- tai liikunta-alue on turvallinen ottaa käyttöön.

PlayCaren asiakkaana voit huoletta valmistella juhlavat avajaiset alueen käyttäjille!

Tutustu Asennuspalveluun

Tarkastus

PlayCare® Tarkastuspalveluissa kartoitetaan leikki- ja liikuntavälineiden tekninen kunto ja mahdolliset puutteet. Sertifioidut tarkastajat tarkastavat, että leikkipaikat, liikuntapaikat ja monitoimikentät, skeittipuistot sekä yleiset alueet ovat nykyaikaisia ja voimassaolevien turvastandardien mukaisia. Kuntotarkastukseen kuuluu myös leikkialueen korjausehdotus kustannusarvioineen.

Voit valita kolmesta erilaisesta tarkastuspalvelusta: vuotuinen tarkastus, toiminnallinen tarkastus ja käyttöönottotarkastus sekä turva-alustan tarkastus (HIC-testaus).

Tutustu Tarkastuspalveluun

Huolto

Leikkialueen turvallisuus on monien osatekijöiden summa. Vaikka leikkialue olisi lapsille riittävän haastava, innostava ja virikkeellinen oppimisympäristö, pitää sen olla myös turvallinen. Sen vuoksi säännöllinen huolto kannattaa. Liikuntapuistot ja niissä olevat välineet on hyvä pitää huollettuina, jotta alue säilyy turvallisena käyttää. PlayCare Huoltopalvelu huolehtii puolestasi myös liikunta-alueiden kunnosta.
Tutustu Huoltopalveluun

Tilaa uutiskirjeemme